+31 165 321 444
+31 165 321 444

Isolatiemateriaal kopen

Home » Isolatiemateriaal kopen

In de webshop van Budgetisolatie kunt u verschillende soorten isolatiemateriaal kopen. Daarbij heeft u onder andere de keuze uit XPS, PIR en EPS-isolatie. De isolatie die u bij ons kunt bestellen is voor veel toepassingen te gebruiken. Zo vindt u bij ons onder andere dak-, gevel-, vloer- en muurisolatie. Wat voor isolatie u ook nodig heeft, bij ons kunt u het eenvoudig bestellen. Van isolatieblokken tot -platen, u vindt ze bij ons.

Onze voordelen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Voordelig en tot 50% korting
  • Gratis advies & Goede service
  • Flexibele levertijden
  • Direct een offerte
  • Levering aan particulieren en bedrijven

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

Isolatiemateriaal tegen een scherpe prijs kopen

Bij het bestellen van uw isolatiemateriaal heeft u de keuze uit A-kwaliteit en B-keus isolatie. Beide vormen van isolatie hebben een uitstekende isolatiewaarde. Het enige verschil is dat B-keus isolatie kleine kwaliteitsverschillen heeft, waardoor dit isolatiemateriaal niet als A-kwaliteit isolatie verkocht mag worden. Hierdoor kunt u B-keus isolatie, bijvoorbeeld isolatieblokken, tegen een hele scherpe prijs bestellen. Ook A-kwaliteit isolatiemateriaal kunt u bij ons goedkoop kopen. Wij kopen namelijk grote partijen in, die vervolgens in onze voorraad van 600.000 m2 aan isolatiemateriaal terecht komen. Hierdoor kunnen we de isolatieblokken en andere materialen tegen scherpe prijzen verkopen en bovendien snel leveren. Vandaag besteld is morgen al in huis. Komt dit niet goed bij u uit? Dan spreken we gewoon een ander leveringsmoment met u af. Onze levering is namelijk niet alleen snel, maar ook flexibel.

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies

Wilt u advies bij het kopen van isolatieblokken of ander isolatiemateriaal voor bijvoorbeeld een hellend of plat dak? Of gaat het om het isoleren van gevels of muren? Dan is Budgetisolatie de specialist die u zoekt. Wij voorzien u graag van een persoonlijk en deskundig advies. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring in de branche kunnen wij al uw vragen over isolatie beantwoorden. U bereikt ons eenvoudig via het telefoonnummer 0165 205 608. Weet u al precies welke isolatie u wilt bestellen? Vraag dan een offerte aan voor uw isolatieblokken, -platen of andere artikelen.