+31 165 321 444
+31 165 321 444

Kruipruimte isolatie bestellen

Home » Isolatiemateriaal » Kruipruimte isolatie bestellen

Wilt u kruipruimte isolatie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bestellen? Dan doet u dit het best bij Budgetisolatie. Onze isolatie is van goede kwaliteit en scherp geprijsd. Daarbij heeft u de keuze tussen A- en B-kwaliteit isolatie. De laatste van de twee is het scherpst geprijsd. Aan u de keuze welke vorm van kruipruimte isolatie u gaat bestellen.

Onze voordelen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Voordelig en tot 50% korting
  • Gratis advies & Goede service
  • Flexibele levertijden
  • Direct een offerte
  • Levering aan particulieren en bedrijven

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

Kruipruimte isolatie bestellen om stookkosten te verminderen

De kruipruimte is een ruimte die onder de begane grond van een pand loopt. De functie hiervan is dat er ruimte is voor onder andere waterleidingen en elektra. Een kruipruimte is bereikbaar via één of meerdere kruipluiken, die vaak bij de voordeur zitten. Het is belangrijk om deze ruimte te isoleren, omdat kruipruimtes vaak vochtig zijn. Als de vloer niet of slecht geïsoleerd is, kan dit leiden tot schimmelvorming, kou en onnodig hoge stookkosten. Dit voorkomt u eenvoudig door isolatie voor de kruipruimte te bestellen en aan te brengen. Hierdoor bespaart u op stookkosten, verhoogt u het wooncomfort en draagt u tevens bij aan het terugdringen van CO2-uitstoot.

kruipruimte isolatie

Altijd een snelle levering van uw isolatiemateriaal

Wanneer u ervoor kiest om uw kruipruimte isolatie bij Budgetisolatie te bestellen, profiteert u van verschillende voordelen. Zo kiest u bij ons uit een ruime voorraad van 600.000 m2 aan isolatiemateriaal. De voorraad bestaat onder andere uit glas- en steenwol isolatie, XPS isolatieplaten en EPS blokken. Daarnaast wordt uw bestelling snel geleverd vanuit onze grote voorraad. Vandaag besteld is morgen in huis, indien dit wenselijk is. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies. Wij hebben 20 jaar ervaring in de branche en kunnen al uw vragen over isolatie beantwoorden. Wanneer u vragen heeft, bereikt u ons via het telefoonnummer +31 165 321 444. Weet u al precies wat voor kruipruimte isolatie u wilt bestellen? Vraag dan een offerte aan.