+31 165 321 444
+31 165 321 444

Plat dak Isolatie

Home » Isolatiemateriaal » Plat Dak Isolatie

Wanneer u op zoek bent naar platdak isolatie, is Budgetisolatie de specialist waar u moet zijn. Wij bieden isolatiematerialen van de beste kwaliteit. Doordat wij vaak grote partijen isolatie inkopen, is het voor ons mogelijk isolatie aan te bieden tegen voordelige prijzen.

U voorziet uw platdak van de juiste isolatie via onze platen

Voor optimale isolatie voor een platdak bieden wij diverse platen aan. Stuk voor stuk zijn dit isolatieplaten met een hoge isolatiewaarde bij een geringe dikte die toepasbaar zijn onder bitumineuze en kunststof dakbanen, en ook onder EPDM-dakbedekking. De voordelen van deze platen zijn de uitstekende brandklasse, een goede thermische isolatie bij een geringe dikte en een snelle verwerking. Zo haalt u een hoge isolatiewaarde met uw dakisolatie terwijl de opbouwhoogte beperkt blijft. Tijdens het leggen zijn de platen goed beloopbaar. Een detail dat voor de legger van essentieel belang kan zijn. U heeft tot wel 40% minder volume maar nog steeds een zeer hoge R-waarde wanneer u kiest voor deze vorm van platdak isolatie. De producten waar u uit kunt kiezen, zijn:

PIR ALU

Een PIR-isolatieplaat die aan beide zijden is voorzien van een zuiver aluminiumfolie of een meerlaags gasdicht aluminium complex. Zeer algemeen toe te passen, bij een gekleefd bitumineus of kunststof dakbedekkingssysteem en 1- of 2-laags mechanisch bevestigde dakbedekkingen. Ook voor losliggende en geballaste dakbedekkingen of voor volledig zelfklevende bitumineuze dakbedekkingssystemen is PIR ALU een uitstekende keuze. Tevens past u deze platen toe onder dakterrassen en daktuinen.

PIR MG

Een isolatieplaat met een kern uit hard polyisocyanuraat schuim, gecacheerd aan beide zijden met een geperforeerd gecoat glasvlies. Deze vorm van platdak isolatie is goed toe te passen bij gelijmde of gekleefde dakbedekkingssystemen zoals EPDM, maar ook bij 1- of 2-laags mechanisch bevestigde dakbedekkingen.

PIR BM

Een isolatieplaat met aan één zijde een polypropyleen gebitumineerd zand- en talkvrij glasvlies waarop u direct roofing op kunt branden en aan de andere zijde een geperforeerd gecoat glasvlies waarop u EPDM kunt verlijmen. Bitumen dakbanen met open vuur verwerkt u door het gebitumineerd glasvlies naar boven toe te passen. Bij kunststof dakbanen of EPDM-dakbedekking past u het geperforeerd gecoat glasvlies naar boven toe.

Voor thermische prestaties ‘R’-waarden verwijzen wij u naar de technische fiches.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze toepassingen gericht op platdak isolatie? Laat het ons dan weten. Wij hebben de juiste isolatiematerialen voor u in huis, bijvoorbeeld van het merk Bauder. Wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan contact met ons op via 0165 205 608.

Vraag hier uw offerte aan

Laat uw offerte aanvraag achter en krijg zo spoedig mogelijk antwoord.

Alle isolatieplaten in onze webshop

Van kwaliteit isolatiemateriaal tegen scherpe prijzen