+31 165 321 444
+31 165 321 444

Vloerisolatie kopen

Home » Isolatiemateriaal » Vloerisolatie kopen

Wanneer u kwalitatieve vloerisolatie wilt kopen, kiest u het best voor PIR ALU Kr(aft). Dit is het topproduct op het gebied van vloerisolatie. Deze vloerisolatie bestaat uit een plaat die aan beide zijden is bekleed met een meerlaags gasdichte aluminium complex met raster als legpatroon voor vloerverwarming. De rasteropdruk is 100 x 100 mm. Wanneer u ervoor kiest om deze vloerisolatie bij Budgetisolatie te bestellen, ontvangt u van ons een scherp geprijsde offerte.

Onze voordelen

  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Voordelig en tot 50% korting
  • Gratis advies & Goede service
  • Flexibele levertijden
  • Direct een offerte
  • Levering aan particulieren en bedrijven

Wanneer u uw betonnen vloer in uw woning goed wil isoleren, kiest u het best voor PIR ALU KR(aft). Deze vloerisolatie bestaat uit een plaat die aan beide zijden is bekleed met een meerlaags gasdicht aluminium complex met raster als legpatroon voor vloerverwarming. De rasteropdruk is 100 x 100 mm. Ze kenmerken zich door hun zeer lichte en uiterst handzame formaat. Daarnaast is deze vloerisolatie geschikt voor vloerverwarmingselementen voor optimaal wooncomfort. Dit materiaal is goed belastbaar, door de ALU KR(aft) cachering is het ongevoelig voor de inwerking van cement of beton. Door de hoge isolatiewaarde bij een geringe dikte blijft de totale opbouwhoogte beperkt.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor EPS als isolatie voor uw betonnen vloer. Al vele jaren een vaak toegepast isolatiemateriaal dankzij het lichte gewicht, de eenvoudige verwerking en de goede belastbaarheid. Mocht uw toepassing om een zwaardere druksterkte vragen, bijvoorbeeld in een garage of magazijn, dan is het ook mogelijk om EPS of XPS isolatie te kopen die een hogere maximale belasting aan kan. Hierdoor kunt u ook met een bestelbus, heftruck of vrachtauto zonder problemen over uw betonnen vloer rijden, terwijl deze toch goed geïsoleerd is. Onze deskundige medewerkers geven uw graag meer advies.

Ook is het mogelijk uw (houten) vloeren te isoleren met steenwol of glaswol. Dit wordt vaak toegepast bij verdiepingsvloeren, waar een goede geluidsisolatie belangrijker is dan een thermische isolatie. Een geringe dikte steenwol zal al een aanzienlijke vermindering geven van contactgeluiden.

Mocht u uw zoldervloer willen isoleren, dan is PIR ALU TG isolatie een goede keuze. Deze isolatie is uitstekend beloopbaar en, indien voorzien van een afwerking met OSB platen is dit makkelijk af te werken met vloerbedekking, zoals tapijt, laminaat of iets anders. Door de tand en groef verbinding tussen de isolatieplaten vormt de isolatie een deugdelijk isolatieschild.

PIR isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

A-keus vanaf € 3,60 per plaat
B-keus vanaf € 2,15 per plaat

EPS isolatieplaten

Verschillende diktes voor alle toepassingen

Vanaf € 1,20 per m2

Bel ons voor gratis advies

Altijd snel en makkelijk geholpen

Vraag een scherp geprijsde offerte aan voor vloerisolatie

Buiten vloerisolatie kunt u bij ons ook een offerte aanvragen voor het kopen van XPS isolatieplaten, steenwol isolatie en glaswol isolatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u niet zeker weet welke vloerisolatie u wilt kopen. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies en dankzij onze 20 jaar ervaring in de branche kunnen wij uw vraag zeker beantwoorden. Aarzel niet om uw vragen te stellen en neem contact met ons op via het telefoonnummer +31 165 321 444. Weet u al precies welke vloerisolatie u wilt bestellen, vraag dan een offerte aan. Onze levering is snel en flexibel. Wanneer u vandaag besteld, ontvangt u uw vloerisolatie morgen al.