+31 165 321 444
+31 165 321 444

Zolder isolatie

Home » Isolatiemateriaal » Zolder isolatie

Wilt u uw zolder isoleren? Dit is een verstandige keuze met het oog op energiebesparing. Bij Budgetisolatie vindt u de juiste isolatie voor uw zolder. Wij beschikken namelijk over een kwalitatief product voor het isoleren van uw zolder, namelijk PIR platen. Met deze platen weet u zeker dat uw zolder optimaal geïsoleerd is!

Met deze lichte platen kunt u uw zolder eenvoudig zelf isoleren

Wanneer u uw zolder gaat isoleren, doet u dit indien gewenst helemaal zelfstandig. Iedereen kan PIR platen plaatsen, u hoeft hier geen vakman voor te zijn. Deze platen plaatst u eenvoudig op uw zolder dankzij hun lichte gewicht. Echter doet het lichte gewicht van de PIR-isolatie niets af aan de vormbaarheid en vochtgevoeligheid. De platen zijn voorzien van een groef en van tandwerk. De verbinding die hierdoor gevormd wordt, zorgt voor een wind- en warmtewerend schild.

zolderisolatie
zolderisolatie

U bekleedt uw zolder geheel naar wens na het plaatsen van de platen

Na het plaatsen van de platen werkt u deze eenvoudig weg door middel van bijvoorbeeld gipsplaten of houten panelen. U kunt de binnenzijde van uw zolderdak naar eigen wens bekleden en toch beschermd zijn tegen wind en warmte van buitenaf. Tegelijkertijd bent u verzekerd van een optimaal geïsoleerd zolderdak, dat de duur gestookte energie zo lang mogelijk in uw woning houdt. Naast de PIR-platen leveren wij bovendien ook een compleet pakket bevestigingsmiddelen en toebehoren, waaronder:

  • 1 rol ALU-tape van 45 meter
  • 1 bus PUR-schuim van 750 ml
  • 1 pak schroeven en volgringen = 250 stuks, verkrijgbaar in verschillende lengtes

Bestel uw platen in onze webshop

Bestel uw PIR platen direct en u kunt al snel aan de slag met het isoleren van uw zolder. Vandaag besteld, is morgen in huis bij Budgetisolatie. Naast isolatiemateriaal voor uw zolder vindt u bovendien ook andere producten in onze webshop. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar tempex isolatie of steenwol? U vindt het bij ons. Indien u nog vragen over het isoleren van uw zolder heeft, neemt u contact met ons op via 0165 205 608.

Warmtegeleidingscoëfficiënt: λd- waarde = 0.022 W/(m.K)

Download hier de verwerkingsinstructies voor het isoleren van uw zolder

Vraag hier uw offerte aan

Laat uw offerte aanvraag achter en krijg zo spoedig mogelijk antwoord.

Alle isolatieplaten in onze webshop

Van kwaliteit isolatiemateriaal tegen scherpe prijzen